⸺ Amb gust a natura ⸺
La marca “Amb gust de natura” busca vertebrar i connectar el Baix Penedès (societat i territori) a través del coneixement, la divulgació i el gaudi de la relació entre el món agrícola i la natura. Els productors i productores que participen de la custòdia del territori, a la nostra comarca, obtenen de les seves finques productes d’alta qualitat amb un valor intrínsec afegit, procedent de la seva forma d’obtenció i de l’entorn que els envolta.

Productes Baix Penedès

Per tant, han posat a la nostra disposició el fruit de la seva feina per crear els productes de custòdia: aliments elaborats i obtinguts a la comarca i que seran elements de difusió dels valors presents a les seves finques. A més a més, els guanys aconseguits de la seva venda seran destinats a continuar millorant el patrimoni ambiental de les zones d’on s’obtenen.
⸺ Melmelades ecològiques ⸺

L’obrador ecològic Verol, a més de dedicar-se a la producció d’olives, s’ha especialitzat en la creació de melmelades salvatges i gelosies, productes que elaboren a partir de la recol·lecció silvestre ecològica i manual dels fruits. Aquests, són fruits autòctons de secà del Mediterrani, aquells que es troben a les vores de les vinyes més altes del Penedès i l’Alt Camp, a la Serra del Montmell.

Per als productes de custòdia, ha elaborat una melmelada de gavarrera amb romaní. Sens dubte, un producte únic i molt especial, tant en sabor com en procedència.

Melmelada 
100% Baix Penedès

Tens ganes de provar-la? Només has de reservar-la, a través del següent formulari.